0.00

VEGĀNISKI BULJONA PĪRĀDZIŅI

Ašie buljona pīrādziņi ar Naturli malto “gaļu” iederēsies kā vasarīgā piknikā, tā arī uz svētku galda!

Uzkodas
Viegli
40 min
12 gab.

Sastāvdaļas

Naturli maltā “gaļa” 175g
Kārtainā saldētā mīkla 3 plāksnes
Sīpols 1 gab.
Sojas mērce 1 ēd. k.
Dārzeņu buljona kubiņš 1/4
Pipari
Eļļa cepšanai
Sojas piens pīrādziņu apsmērēšanai

Pagatavošana

1.Mīklas plāksnes izklāj uz cepešpannas, kas apklāta ar cepampapīru, un atstāj atkausēties (~ 30 min.). Sakarsē cepeškrāsni 180°C.
2.Tikmēr sasmalcina sīpolu un apcep ~ 2 min. Pievieno malto “gaļu”, sojas mērci, piparus un sadrupinātu buljona kubiņu. Apcep vēl 3 min.
3.Mīklas plāksnes izrullē, līdz izveidojas kvadrāts. Pārgriež katru izrullēto plāksni četrās vienādās daļās, lai veidojas četri mīklas kvadrātiņi.
4.Uz katra mīklas kvadrātiņa liek apmēram 1 ēd.k. pildījuma, tad aizloka mīklu, lai veidojas trijstūra formas pīrādziņš. Ar dakšiņu kārtīgi aizspiež mīklas maliņas.
5.Lai pīrādziņi sanāktu zeltaini, tos viegli apsmērē ar sojas pienu.
6.Cep 15-20 min 180 °C.