Ašie buljona pīrādziņi ar Naturli malto “gaļu” iederēsies kā vasarīgā piknikā, tā arī uz svētku galda!
Uzkodas
Viegli
40 min
12 gab.
Sastāvdaļas
Naturli maltā “gaļa” |
175g |
Kārtainā saldētā mīkla |
3 plāksnes |
Sīpols |
1 gab. |
Sojas mērce |
1 ēd. k. |
Dārzeņu buljona kubiņš |
1/4 |
Pipari |
|
Eļļa cepšanai |
|
Sojas piens |
pīrādziņu apsmērēšanai |
Pagatavošana
1.Mīklas plāksnes izklāj uz cepešpannas, kas apklāta ar cepampapīru, un atstāj atkausēties (~ 30 min.). Sakarsē cepeškrāsni 180°C.
2.Tikmēr sasmalcina sīpolu un apcep ~ 2 min. Pievieno malto “gaļu”, sojas mērci, piparus un sadrupinātu buljona kubiņu. Apcep vēl 3 min.
3.Mīklas plāksnes izrullē, līdz izveidojas kvadrāts. Pārgriež katru izrullēto plāksni četrās vienādās daļās, lai veidojas četri mīklas kvadrātiņi.
4.Uz katra mīklas kvadrātiņa liek apmēram 1 ēd.k. pildījuma, tad aizloka mīklu, lai veidojas trijstūra formas pīrādziņš. Ar dakšiņu kārtīgi aizspiež mīklas maliņas.
5.Lai pīrādziņi sanāktu zeltaini, tos viegli apsmērē ar sojas pienu.