0.00

VEGĀNISKAIS TOMĀTU UN TURKU ZIRŅU SAUTĒJUMS

Spēcinošs un sildošs sautējums ātrām vakariņām, kura pagatavošana neprasīs vairāk par 20 minūtēm. Droši variē dārzeņus, tā katru reizi sautējumam piešķirsi jaunas garšas notis.

Pamatēdiens
Viegli
40 minūtes
4

Sastāvdaļas

Spilva Tomāti gabaliņos savā sulā 2 iepakojumi
Eļļa 3 ēd.k.
Sarkanie sīpoli 2 gab.
Mazs cukini 1 gab.
Sarkanā paprika 1 gab.
Dzeltenā paprika 1 gab.
Lauru lapas 3 gab.
Zaļās olīvas 10 gab.
Ķiploku daiviņas vai Latplanta drupināti ķiploki 2 gab.
Konservēti turku zirņi 400g
Balzametiķis 1 ēd.k.

Pagatavošana

1.Pannā sakarsē eļļu un apcep sagrieztus sīpolus, cukini, papriku. Pievieno lauru lapas un turpina cept
2.Apceptajiem dārzeņiem pievieno olīvas, sakapātus ķiplokus un turku zirņus, ļauj visam vēl apcepties uz vidējas uguns
3.Visbeidzot pievieno balzametiķi un Spilva konservētos tomātu gabaliņus, sautējumu mazliet pavāra un pasniedz ar kuskusu vai citām piedevām pēc izvēles!