0.00

VEGĀNISKAIS SAUTĒJUMS

Šoreiz gribu padalīties ar pārgājienam vai izbraucienam pie dabas piemērotu un ļoti garšīgu recepti! Saglabā, drīz noderēs!

Receptes autore: Līga Nakts

Pamatēdiens
Viegli
25 minūtes
2-3

Sastāvdaļas

Rīsu nūdeles 120 g
Tofu 180 g
Naturli auzu krēms 400 ml
Dažādi dārzeņi (burkāni, zirnīši, ziedkāposts, sīpoli) 200 g
Naturli BIO augu tauku krēms 20 g
Latplanta garšvielas: karijs, saldās paprikas pulveris, citronpipari
Ūdens 100 ml

Pagatavošana

1.Katliņā liek sildīties augu tauku krēmu. Pievieno sagrieztu sīpolu un garšvielas, tad dārzeņus un ļauj visam pacepties. Tikmēr sagriez tofu un pievieno to katliņā. Kad tofu apcepies zeltains, pievieno Naturli krēmu un ūdeni. Pieber bagātīgi kariju
2.Kad uzmet pirmo burbulīti, tad liec iekšā rīsu nūdeles, iemaisi un pēc 2-3 min nūdeles būs mīkstas un maltīte gatava ēšanai!