Šoreiz gribu padalīties ar pārgājienam vai izbraucienam pie dabas piemērotu un ļoti garšīgu recepti! Saglabā, drīz noderēs!
Receptes autore: Līga Nakts
Pamatēdiens
Viegli
25 minūtes
2-3
Sastāvdaļas
Rīsu nūdeles |
120 g |
Tofu |
180 g |
Naturli auzu krēms |
400 ml |
Dažādi dārzeņi (burkāni, zirnīši, ziedkāposts, sīpoli) |
200 g |
Naturli BIO augu tauku krēms |
20 g |
Latplanta garšvielas: karijs, saldās paprikas pulveris, citronpipari |
|
Ūdens |
100 ml |
Pagatavošana
1.Katliņā liek sildīties augu tauku krēmu. Pievieno sagrieztu sīpolu un garšvielas, tad dārzeņus un ļauj visam pacepties. Tikmēr sagriez tofu un pievieno to katliņā. Kad tofu apcepies zeltains, pievieno Naturli krēmu un ūdeni. Pieber bagātīgi kariju
2.Kad uzmet pirmo burbulīti, tad liec iekšā rīsu nūdeles, iemaisi un pēc 2-3 min nūdeles būs mīkstas un maltīte gatava ēšanai!