0.00

TUNČA UN GURĶA RULLĪŠI

Vasarīga un svaiga uzkoda. Tunča pildījums ar citronu un sinepēm lieliski sader ar svaigo gurķi. Bet to tikpat labi var klāt arī uz grauzdētas maizes šķēlēm.

Receptes autore: Zane Jansone

Uzkodas
Viegli
15 - 20 minūtes
2-3

Sastāvdaļas

Īsie gurķi 3 gab.
Abba tuncis eļļā 1 bundžiņa
Spilva kaltēti tomāti eļļā 3 gab.
Spilva Street Food Provansas majonēze 1-2 ēd.k.
Spilva sinepes 1 tējk.
Neliela citrona miziņa, rīvēta + sula ½ gab.
Tabasco mērce 2 pilieni
Latplanta malti pipari 1/2 tējk.

Pagatavošana

1.Tunci nolej un liek traukā, pievieno sakapātus kaltētos tomātus, pievieno majonēzi, sinepes, citrona miziņu un sulu, piparus un tabasco mērci pēc garšas. Samaisa
2.Gurķus gareniski sagriež plānās šķēlītes, izmantojot vai nu mizojamo nazi, vai mandolīnu. Uz katras šķēlītes liek tējkaroti tunci, izlīdzina un sarullē
3.Pasniedz kā uzkodu!