0.00

SPILVA KONSERVĒTO TOMĀTU CHILLI CON CARNE

Gaļas čili ēdiens, kas sasildīs drēgnajos vakaros.

Pamatēdiens
Viegli
45 minūtes
8

Sastāvdaļas

Sviests 1 ēd.k.
Olīveļļas 1 ēd.k.
Sarkanais sīpols 1 gab.
Burkāni 2 gab.
Liellopu maltā gaļa 400g
Paprika 1 gab.
Ķiploku daiviņas vai Latplanta drupināti ķiploki 2 gab.
Kūpināta paprika 1 tējk.
Saldā paprika 1 ēd.k.
Kajennas pipari ½ tējk.
Smalcināti tomāti 1 iepakojums
Konservētas sarkanās pupiņas 400g
Konservēta kukurūza 200g
Konservēti ananasi gabaliņos 100g

Pagatavošana

1.Pannā izkausē sviestu un pievieno olīveļļu. Vispirms apcep sīpolus un burkānus
2.Pievieno malto gaļu un turpina cept
3.Gaļai pievieno papriku, ķiploku un garšvielas
4.Pievieno visus konservētos dārzeņus – tomātus, pupiņas, kukurūzu un ananasu gabaliņos
5.Visu vāra apmēram 10 minūtes!