Atsauc atmiņā animācijas filmas “Lēdija un Klaidonis” mirkļus ar šo burvīgo spageti un Naturli 100% augu valsts recepti.
Pamatēdiens
Viegli
40 minūtes
6
Sastāvdaļas
Naturli maltas sojas pupiņas |
325 g |
Spageti |
500 g |
Sāls |
2 tējk. |
Asais pipars |
1/2 gab. |
Čili |
1/2 gab. |
Pētersīļi |
1 neliela buntīte |
Ķiploks vai Latplanta drupināti ķiploki |
1 daiviņa |
Naturli auzu krēms |
470 ml |
Pagatavošana
1.Sakapā piparus, čili, pētersīļus un ķiplokus un visu samaļ blenderī, līdz iegūta viendabīga konsistence
2.Garšaugu maisījumam pievieno sāli un istabas temperatūrā atlaidinātas sojas pupiņas, visu samaļ kopā. No iegūtās masas veido bumbiņas tējkarotes vai ēdamkarotes lielumā, atkarībā no patikas
3.Iegūtās bumbiņas liek karstumizturīgā traukā un pārlej ar auzu krēmu, lai tās kļūtu vēl sulīgākas un gardākas
4.Bumbiņas cep 15 minūtes 220C grādu temperatūrā
5.Pasniedz ar pagatavotiem spageti un pārber ar svaigi sakapātiem pētersīļiem. Garšo fantastiski!