Šokolādīgs, mūtē kūstošs un melleņu atsvaidzinošs!
Deserts
Viegli
50 minūtes
10
Sastāvdaļas
Dateles |
200 g |
Valrieksti |
100 g |
Naturli auzu krēms |
200 ml |
Kļavu sīrups |
2 ēd.k. |
Naturli Bio augu tauku krēms |
3 ēd.k. |
Tumšās pupiņas |
1 bundžiņa ap 400 g |
Cepamais pulveris |
1 tējk. |
Milti |
90 g |
Vegānu tumšā šokolāde |
100 g |
Tofu |
250 g |
Mellenes |
200 g |
Kļavu sīrups |
2 ēd.k. |
Vaniļas pūderis |
1/2 tējk. |
Mellenes |
|
Granātābolu sēklas |
|
Piparmētras lapiņas |
|
Pagatavošana
1.Samaisīt kopā Naturli auzu krēmu, kļavu sīrupu, Naturli augu tauku krēmu un melnajām pupiņām
2.Masai pievieno cepamo pulveri, miltus, izkausētu šokolādi, smalki sagrieztas dateles un riekstus
3.Izklāj uz cepamās panna, cepj 200 grādos 20 minūtes
5.Bļodā sajauc tofu ar mellenēm, pievienot sīrupu un vaniļas pulveri
7.Brauniju sagriezt četrstūros, dekorēt ar putām, svaigām mellenēm, granātābolu sēklām un piparmētras lapiņām!