0.00

ŠOKOLĀDES BRAUNIJS AR MELLEŅU MUSU

Šokolādīgs, mūtē kūstošs un melleņu atsvaidzinošs!

Deserts
Viegli
50 minūtes
10

Sastāvdaļas

Dateles 200 g
Valrieksti 100 g
Naturli auzu krēms 200 ml
Kļavu sīrups 2 ēd.k.
Naturli Bio augu tauku krēms 3 ēd.k.
Tumšās pupiņas 1 bundžiņa ap 400 g
Cepamais pulveris 1 tējk.
Milti 90 g
Vegānu tumšā šokolāde 100 g
Tofu 250 g
Mellenes 200 g
Kļavu sīrups 2 ēd.k.
Vaniļas pūderis 1/2 tējk.
Mellenes
Granātābolu sēklas
Piparmētras lapiņas

Pagatavošana

1.Samaisīt kopā Naturli auzu krēmu, kļavu sīrupu, Naturli augu tauku krēmu un melnajām pupiņām
2.Masai pievieno cepamo pulveri, miltus, izkausētu šokolādi, smalki sagrieztas dateles un riekstus
3.Izklāj uz cepamās panna, cepj 200 grādos 20 minūtes
4.Ļauj atdzist
5.Bļodā sajauc tofu ar mellenēm, pievienot sīrupu un vaniļas pulveri
6.Uzsildīt putas
7.Brauniju sagriezt četrstūros, dekorēt ar putām, svaigām mellenēm, granātābolu sēklām un piparmētras lapiņām!