ŠOKOLĀDES BRAUNIJS AR MELLEŅU MUSU

SASTĀVDAĻAS

Šokolādes cepumiem:

Melleņu musam:

  • 250 g tofu
  • 200 g mellenes
  • 2 ēk kļavu sīrups
  • 1/2 tk vaniļas pūderis

Dekorēšanai:

  • Mellenes
  • Granātābolu sēklas
  • Piparmētras lapiņas

PAGATAVOŠANA

  • Samaisīt kopā Naturli auzu krēmu, kļavu sīrupu, Naturli augu tauku krēmu un melnajām pupiņām
  • Masai pievieno cepamo pulveri, miltus, izkausētu šokolādi, smalki sagrieztas dateles un riekstus
  • Izklāj uz cepamās panna, cepj 200 grādos 20 minūtes
  • Ļauj atdzist
  • Bļodā sajauc tofu ar mellenēm, pievienot sīrupu un vaniļas pulveri
  • Uzsildīt putas
  • Brauniju sagriezt četrstūros, dekorēt ar putām, svaigām mellenēm, granātābolu sēklām un piparmētras lapiņām