0.00

S’MORE GARDUMS

S’more ugunskuru saldums ir ļoti populārs ASV un Kanādā. Orģināli tos taisa uz ugunskurs, bet tos var pagatavot arī cepeškrāsnī. Šo saldumu, apdedzinātu zefīru, siltu, izkusušu šokolādi, starp diviem cepumiem, ļoti iecienījuši bērni. Pagatavojiet šo brīvdienu našķi kopā ar bērniem, pēc pastaigas vai rotaļām ārā.

Receptes autore: Laila Smeile

@selgacepumi Super gards un viegli pagatavojams našķis svētku galdam 🤤 #recepte #selga #ziemassvetkurecepte ♬ Christmas song "Let's decorate" - 3KTrack
Deserts
Viegli
10 minūtes
12

Sastāvdaļas

Selga klasiskie cepumi 24 gab.
Laima tumšā šokolāde 24 gabaliņi
Zefīri marshmallow 12 gab.

Pagatavošana

1.Uzsilda cepeškrāsni līdz 200C. Uz pannas izklāj cepampapīru un saliek 12 cepumus. Uz katra cepuma pa vidu liek divus šokolādes gabaliņus, virsū saliek zefīrus un liek cepties cepeškrāsnī 3-5 minūtes
2.Kad zefīri sāk kust un brūnēt, ņem ārā. Ātri, kamēr zefīri mīksti, katram cepumam virsū liek otru cepumu.