Vasaras skābeņu garša jebkurā gadalaikā. Šī krēmzupa ir lieliska alternatīva tradicionālajai skābeņu zupai, ātri pagatavojama, krēmīga un sātīga.
Receptes autore: Zane Jansone
Spilva konservētās skābenes | 180 g |
---|---|
Kartupeļi | 4 - 5 gab. |
Neliels sīpols | 1 gab. |
Neliels puravs | ½ gab. |
Dārzeņu buljons | 1 glāze |
Saldais krējums | 100 ml |
Eļļa cepšanai | 1 ēd.k. |
Cieti vārītas olas | 2 gab. |
Cepts bekons (pēc izvēles) | |
Svaigas vai kaltētas dilles | |
Latplanta jūras sāls | 1/2 tējk. |
Latplanta malti melnie pipari | 1/2 tējk. |