0.00

SILTIE VISTAS SALĀTI AR SALDSKĀBO ANANASU MĒRCI

Ja garšo Meksikas virtuve, tad šie salāti būs Jūsu gaumē. Mazliet pikanti un ar dienvidniecisku piesitienu.

Receptes autore: Laila Smeile

Salāti
Viegli
40 minūtes
4

Sastāvdaļas

Spilva saldskābā ananasu mērce 1 burciņa
Cāļa krūtiņas mazās filejas 500 g
Korejas salāti 300 g
Spilva kukurūza 1 bundža
Avokado 2 gab.
Salātlapu miks 200 g
Čeri tomāti 16 gab.

Pagatavošana

1.Vistas fileju iemarinē uz trijām stundām saldakabajā ananāsu mērcē. Pēc trijām stundām vistas fileju ar visu mērci liek cepamtraukā un liek cepties 180C, 40 minūtes
2.Salātus, tomātus nomazgā. Tomātus pārgriež uz pusēm. Liek bļodā salātus un pievieno 8 ēdamkarotes kukurūzu un korejas burkānus. Samaisa un ļauj visam sasuloties kopā
3.Salātus sadala vienādi uz četriem šķīvjiem, sagriež vienam šķivim pusi no avokādo un saliek 8 tomātu pusītes. Pāri liek karstas, tikko izceptas vistas filejas mērcē. Pasniedz uzreiz!