Ja garšo Meksikas virtuve, tad šie salāti būs Jūsu gaumē. Mazliet pikanti un ar dienvidniecisku piesitienu.
Receptes autore: Laila Smeile
Salāti
Viegli
40 minūtes
4
Sastāvdaļas
Spilva saldskābā ananasu mērce |
1 burciņa |
Cāļa krūtiņas mazās filejas |
500 g |
Korejas salāti |
300 g |
Spilva kukurūza |
1 bundža |
Avokado |
2 gab. |
Salātlapu miks |
200 g |
Čeri tomāti |
16 gab. |
Pagatavošana
1.Vistas fileju iemarinē uz trijām stundām saldakabajā ananāsu mērcē. Pēc trijām stundām vistas fileju ar visu mērci liek cepamtraukā un liek cepties 180C, 40 minūtes
2.Salātus, tomātus nomazgā. Tomātus pārgriež uz pusēm. Liek bļodā salātus un pievieno 8 ēdamkarotes kukurūzu un korejas burkānus. Samaisa un ļauj visam sasuloties kopā
3.Salātus sadala vienādi uz četriem šķīvjiem, sagriež vienam šķivim pusi no avokādo un saliek 8 tomātu pusītes. Pāri liek karstas, tikko izceptas vistas filejas mērcē. Pasniedz uzreiz!