0.00

Sierīgā turku zirņu kesadilja

Šī recepte Tev noteikti neliks vilties. Sierīga kesadilja ar izciliem SPILVA produktiem - turku zirņiem, marinētiem gurķīšiem saldskābajā marinādē un marinēti peperoni pipari.
Receptes autors Airitata.

@airitata Sierīgās turku zirņu kesadiljas kopā ar Spilvu un @Rimi Latvija 🧀 #apmaksātssaturs #spilva #spilvagatavo #rimi #mansrimi #ediens #recepte ♬ original sound - miss airita
Pamatēdiens
Viegli
35 minūtes
2

Sastāvdaļas

SPILVA turku zirņi 1/2 burciņas
Siers ap 200 grami
Tortilja 2 gab.
SPILVA marinētie gurķīši saldskābajā marinādē Pāris gab.
SPILVA peperoni 1-2 pipari (atkarība cik asu vēlies)
Latplanta drupinātie ķiploki pēc garšas
Latplanta asā parika pēc garšas
Olīveļļa pāris ēdamk.
Sāls šķipsna

Pagatavošana

1.1. Konservētos turku zirņus noskalo ar vēsu ūdeni, nosusina ar salveti un ber uz cepampannas, kas izklāta ar cepamo papīru
2.2. Turku zirņiem pārber sāli, aso papriku, drupinātus ķiplokus, apmaisa. Pārlej nedaudz olīveļļu, apmaisa. Liek cepties 210 grados ap 20 minūtēm
3.3. Uz pus tortiljas kārto rīvetu sieru, turku zirņus, pāris šķēles marinētos gurķīšus un nedaudz marinētos peperoni, pārber ar vēl nedaudz rīvētu sieru
4.4. Pildīto tortilju pārloka uz pusēm un cep uz pannas līdz zeltaini brūna no abām pusēm