0.00

SELGA NATURE MAIZCEPUMU LAŠMAIZĪTES

Nelauzi galvu par to, ko celt svētku galdā - pagatavo rudzu lašmaizītes!

Uzkodas
Viegli
15 minūtes
10

Sastāvdaļas

Selga Nature rudzu maizcepumu 100 g
Krēmsiers 150 g
Spilva mārrutki 1 ēd.k.
Svaigas dilles vai Latplanta kaltētas dilles 10 g
Mazsālīta laša šķēles 50 g
Sarkanais sīpols 1 gab.
Citrona sula 1/2
Latplanta drupināti pipari 1⁄2 tējk.
Kaperi 1 tējk.
Avokado 30 g

Pagatavošana

1.Krēmsieru samaisa ar mārrutkiem un sasmalcinātām dillēm
2.Pārsmērē maizcepumu ar sagatavoto krēmu
3.Papildina ar laša šķēlēm, avokado šķēlēm, pārlej ar svaigi spiestu citrona sulu, pārber ar maltiem melnajiem pipariem un kaperiem un pasniedz!