Pārsteidz draugus pagatavojot influenceres Airitatas recepti - ribiņas pikantā medus glazūrā izmantojot SPILVA kečupu.
Pamatēdiens
Vidēji
3 stundas
2
Sastāvdaļas
Ribiņas |
2-3 kilogrami |
SPILVA drupināti ķiploki |
pāris tējk. |
Sāls |
pēc garšas |
LATPLANTA asā paprika |
pāris tējk. |
Sinepes |
pāris tējk. |
SPILVA tomātu kečups |
4 ēdamk. |
Asā mērce |
2 ēdamk. |
Sojas mērce |
2 ēdamk. |
Medus |
3 ēdamk. |
Zaļumi |
Dekorēšanai |
Pagatavošana
1.Sākumā attīra ribiņas noņemot balto membrānu. Tad ribiņas apsmērē ar sinepēm, pārber ar sāli, aso papriku un drupinatiem ķiplokiem. Garšvielas iemasē ribiņās
2.Apsmērētās ribiņas ietinam folijā un liekam cepties cepeškrāsnī 140 grados divas stundas
3.Tikmēr bļodiņā uztaisam glazūru no SPILVAS kečupa, medus, sojas mērces un asās mērces, izveidojas saldi, pikanta glazūra
4.Ribiņas izņemam no cepeškrāsns, noņemam foliju un apsmērējam ar glazūru. Liekam cepties vēl 180 grādos 30 minūtes
5.Gatavas ribiņas sagriežam gabalos un dekorējam ar zaļumiem