0.00

RIBIŅAS PIKANTĀ MEDUS GLAZŪRĀ

Pārsteidz draugus pagatavojot influenceres Airitatas recepti - ribiņas pikantā medus glazūrā izmantojot SPILVA kečupu.

@airitata Ribiņas pikantā medus glazūrā 🍴 #ediens #recepte #latvia #fyp ♬ Coming of Age - Blondes
Pamatēdiens
Vidēji
3 stundas
2

Sastāvdaļas

Ribiņas 2-3 kilogrami
SPILVA drupināti ķiploki pāris tējk.
Sāls pēc garšas
LATPLANTA asā paprika pāris tējk.
Sinepes pāris tējk.
SPILVA tomātu kečups 4 ēdamk.
Asā mērce 2 ēdamk.
Sojas mērce 2 ēdamk.
Medus 3 ēdamk.
Zaļumi Dekorēšanai

Pagatavošana

1.Sākumā attīra ribiņas noņemot balto membrānu. Tad ribiņas apsmērē ar sinepēm, pārber ar sāli, aso papriku un drupinatiem ķiplokiem. Garšvielas iemasē ribiņās
2.Apsmērētās ribiņas ietinam folijā un liekam cepties cepeškrāsnī 140 grados divas stundas
3.Tikmēr bļodiņā uztaisam glazūru no SPILVAS kečupa, medus, sojas mērces un asās mērces, izveidojas saldi, pikanta glazūra
4.Ribiņas izņemam no cepeškrāsns, noņemam foliju un apsmērējam ar glazūru. Liekam cepties vēl 180 grādos 30 minūtes
5.Gatavas ribiņas sagriežam gabalos un dekorējam ar zaļumiem