0.00

PUTOTA BIEZPIENA DESERTS AR RĪGAS MELNĀ BALZAMA MĒRCI

Par Latvijas klasiku kļuvusī Rīgas Melnā Balzama garša tagad ir atrodama arī Spilva desertu mērču klāstā! Izmēģini Spilva Rīgas Melnā Balzama mērci, pagatavojot gardu un veselīgu desertu – baltu kā sniegs!

Deserts
Viegli
20 minūtes
4

Sastāvdaļas

Pilnpiena biezpiens 300g
Saldais krējums 200 ml
Cukurs 2 ēd.k.
Latplanta vanilīna cukurs šķipsniņa
Spilva Balzama deserta mērce

Pagatavošana

1.Biezpienu sablenderē vai izberž caur sietu
2.Pievieno 200 ml saldā krējuma un 2 ēdamkarotes cukura, šķipsniņu vaniļas cukura
3.Visu saputo gaisīgā krēmā
4.Pasniedzot pārlej ar Spilva Balzama mērci!