Ja vēlies pagatavot kaut ko īpašu, ātru un vieglu, tad pildītas olas ir pareizā izvēle ko celt svētku galdā.
Receptes autore: Laila Smeile
Uzkodas
Viegli
15 minūtes
8
Sastāvdaļas
Abba tuncis eļā |
80 g |
Spilva brokastu majonēze |
2-3 ēd.k. |
Rīvēts cietais siers |
2-3 ēd.k. |
Vārītas olas |
8 gab. |
Spilva konservēti zirnīši |
30 g |
Sāls, pipari |
|
Pagatavošana
1.Vārītas olas pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumu. Olu dzeltenumus liek bļodā, pievieno tunci, majonezi un visu kārtīgi samīca viendabīgā masā. Pieliek garšvielas un zirnīšus. Gatavo masu pilda tukšajos olu vidiņos. Sarīvē cieto sieru un pārber pāri
2.Pieliek garšvielas un zirnīšus. Gatavo masu pilda tukšajos olu vidiņos. Sarīvē cieto sieru un pārber pāri