0.00

PILDĪTAS OLAS

Ja vēlies pagatavot kaut ko īpašu, ātru un vieglu, tad pildītas olas ir pareizā izvēle ko celt svētku galdā.

Receptes autore: Laila Smeile

Uzkodas
Viegli
15 minūtes
8

Sastāvdaļas

Abba tuncis eļā 80 g
Spilva brokastu majonēze 2-3 ēd.k.
Rīvēts cietais siers 2-3 ēd.k.
Vārītas olas 8 gab.
Spilva konservēti zirnīši 30 g
Sāls, pipari

Pagatavošana

1.Vārītas olas pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumu. Olu dzeltenumus liek bļodā, pievieno tunci, majonezi un visu kārtīgi samīca viendabīgā masā. Pieliek garšvielas un zirnīšus. Gatavo masu pilda tukšajos olu vidiņos. Sarīvē cieto sieru un pārber pāri
2.Pieliek garšvielas un zirnīšus. Gatavo masu pilda tukšajos olu vidiņos. Sarīvē cieto sieru un pārber pāri
3.Dekorē ar zaļumiem!