SULĪGAIS PUSDIENU SENDVIČS


Laiks starp svētkiem ir piemērots sevis lutināšanai. Paņem pauzi no kulinārijas brīnumdarbu radīšanas un ieturi vieglu maltīti ar


NATURLI

produktiem, kas ir ne tikai viegli un ātri pagatavojami, bet arī bagāti ar šķiedrvielām un antioksidantiem!

Lai pagatavotu svaigu pusdienu sendviču,


TEV BŪS NEPIECIEŠAMS:


PAGATAVOŠANA:

  1. Sagriez uz pusēm ķirštomātiņus, apber ar cukuru un pārlej balzametiķi. Liec cepties krāsnī 200
    °C
    grādu temperatūrā 20 minūtes.
  2. Uzkarsētā pannā ar eļļu apcep Naturli burgera kotletītes no abām pusēm.
  3. Uzgrauzdē maizītes, pārziež ar sviestu un pievieno apceptās Naturli kotletītes. Virspusē klāj humusu, avokado šķēlītes un krāsnī apceptos tomātiņus. Pārliek otru šķēli maizes un bauda!