SPILVA BRŪKLEŅU IEVĀRĪJUMS 2 GARDĀS RECEPTĒS

Kādēļ izvēlēties vienu, ja var divus?!

Neatkarīgi no tā, vai tev patīk kas kreptīgāks vai maigāks,

Spilva



brūkleņu ievārījumam
ir daudz garšīgu pielietojumu. Ja vēlies ko sātīgāku, tad baudi to ar cūkgaļas karbonādes kauliņu, savukārt saldā brokastu galdā liec biezpiena plācenīšus.

Lai pagatavotu biezpiena plācenīšus ar Spilva brūkleņu ievārījumu un vasaras ogām,


TEV BŪS NEPIECIEŠAMS:


PAGATAVOŠANA:


1. Biezpienam pievieno sakultas olas un kārtīgi samaisa. Masai pievieno miltus, cukuru

un sāli un vēlreiz samīca.

2. No mīklas veido plāceņus un cep sakarsētā olīveļļā no abām pusēm brūnus.

3. Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu un ogām.

Lai pagatavotu cūkgaļas karbonādi ar kauliņu un Spilva brūkleņu ievārījumu,


TEV BŪS NEPIECIEŠAMS:






PAGATAVOŠANA:



1. Gaļu nedaudz izklapē, bet nesadauza. Gabalus apber ar sāli un pipariem.

2. Vienā bļodiņā sakuļ olu, citā ieber rīvmaizi. Katru gaļas gabalu vispirms izvārta olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.

3. Cep no abām pusēm brūnu. Kad gaļa zeltaina, pannai uzliek vāku un uz nelielas liesmiņas vēl 5 minūtes pasautē.

4. Pasniedz ar brūkleņu mērci un svaigiem dārzeņiem.