Vai arī Tev liekas, ka ķirbis ir visrudenīgākā oga?
Ienes to savā virtuvē, pagatavojot marinētus ķirbjus ar Latplanta garšvielām!
Uzkodas
Viegli
35 minūtes
3
Sastāvdaļas
Ķirbis |
300 g |
Ūdens |
0,5 l |
Latplanta krustnagliņas |
8 krustnagliņas |
Latplanta smaržīgie pipari |
5 pipari |
Latplanta vanilīna cukurs |
3 tējk. |
Cukurs |
4-6 ēd.k. |
Etiķis vai ābolu etiķis |
2 ēd.k. |
Pagatavošana
1.Katliņā ielej ūdeni, pievieno cukuru, garšvielas un visu uzvāra
2.Ieber vārošajā ūdenī sagrieztos ķirbja gabaliņus un vāra, līdz ķirbis ir viegli mīksts, bet nešķīst ārā
3.Noņem no uguns gatavos ķirbjus un iemaisa etiķi
4.Gatavos marinētos ķirbjus var liet burciņās vai pasniegt gardās pusdienās!