0.00

KĀRTAINAIS ŠOKOLĀDES DESERTS

Saldais un gaisīgais deserts ir vienkārši pagatavojams un ies pie sirds šokolādes mīļiem.

Receptes autore: Zane Jansone

Deserts
Viegli
15 minūtes
4

Sastāvdaļas

Laima tumšā šokolāde ar ķiršiem un mandelēm 1/2 tāfelīte
Selga Nature mini cepumi ar šokolādes gabaliņiem 12 gab.
Krēmsiers 200 g
Saldais krējums 300 ml
Cukurs 2 ēd.k.
Kakao pulveris 3 ēd.k.
Latplanta vanilīna cukurs 1 tējk.

Pagatavošana

1.Cepumus sadrupina. Šokolādi ar nazi sasmalcina
2.Krēmsieru sakuļ kopā ar 100 ml saldo krējumu, cukuru un kakao pulveri. Pārējo saldo krējumu saputo kopā ar cukuru un vanilīna cukuru līdz putukrējuma konsistencei
3.Deserta trauciņos pa ēdamkarotei kārto krēmsiera krēmu, sadrupinātos cepumus, šokolādi, putukrējumu, atkal krēmsiera krēmu. Liek kārtās pēc sirds patikas. Dekorē ar veseliem un sadrupinātiem cepumiem un šokolādi
4.Pasniedz uzreiz!