Saldais un gaisīgais deserts ir vienkārši pagatavojams un ies pie sirds šokolādes mīļiem.
Receptes autore: Zane Jansone
Deserts
Viegli
15 minūtes
4
Sastāvdaļas
Laima tumšā šokolāde ar ķiršiem un mandelēm |
1/2 tāfelīte |
Selga Nature mini cepumi ar šokolādes gabaliņiem |
12 gab. |
Krēmsiers |
200 g |
Saldais krējums |
300 ml |
Cukurs |
2 ēd.k. |
Kakao pulveris |
3 ēd.k. |
Latplanta vanilīna cukurs |
1 tējk. |
Pagatavošana
1.Cepumus sadrupina. Šokolādi ar nazi sasmalcina
2.Krēmsieru sakuļ kopā ar 100 ml saldo krējumu, cukuru un kakao pulveri. Pārējo saldo krējumu saputo kopā ar cukuru un vanilīna cukuru līdz putukrējuma konsistencei
3.Deserta trauciņos pa ēdamkarotei kārto krēmsiera krēmu, sadrupinātos cepumus, šokolādi, putukrējumu, atkal krēmsiera krēmu. Liek kārtās pēc sirds patikas. Dekorē ar veseliem un sadrupinātiem cepumiem un šokolādi