Brīvdienām piestāv mājās gatavoti gardumi. Izmēģini šo vienkāršo banofee desertu ar Selgas cepumiem!
Deserts
Viegli
35 minūtes
8
Sastāvdaļas
Selga cepumi |
1 iepakojums |
Banāns |
1 gab. |
Iebiezināts piens |
300 ml |
Sviests |
20 g |
Brūnais cukurs |
1 ēd.k. |
Saldais krējums |
200 ml |
Cukurs |
2 ēd.k. |
Šokolādes skaidiņas |
|
Pagatavošana
1.Iebiezināto pienu silda nelielā katliņā kopā ar sviestu un brūno cukuru, līdz sāk burbuļot. Atdzesē
2.Cepumus sasmalcina un ber glāzītēs
3.Pārklāj ar banānu šķēlītēm. Pārlej ar atdzesētu vārītās karameles krēmu
4.Pārber ar vēl vienu cepumu kārtu, pārklāj ar banāniem, karameļu krēmu un putukrējuma cepurīti
5.Dekorē ar karameļu mērci un rīvētas šokolādes skaidiņām!