1.89

KĀRTAINĀ ŠOKOLĀDES CEPUMU UN BIEZPIENA KŪKA

Kārtainā Selga cepumu un biezpiena kūka ir klasika, īsta bērnības un vasaras garša. Pievienojot šokolādes cepumus, kūka iegūst jaunu, debešķīgu garšu. Maigais biezpiens un saldie marmelādes gabaliņi vēl vairāk izceļas uz šokolādīgo cepumu pamata, liekot ikvienam sniegties pēc otrā un pat trešā gabaliņa.

Deserts
Viegli
25 minūtes
10

Sastāvdaļas

Selga cepumi ar šokolādes garšu 400g
Biezpiens 1 kg
Cukurs 200g
Laima marmelāde 150g
Saldais krējums 500 ml
Ogas dekorēšanai

Pagatavošana

1.Bļodā sajauc biezpienu, cukuru un marmelādi
2.Atsevišķā bļodā stingrās putās saputo saldo krējumu
3.Iegūto putukrējumu pievieno biezpiena masai
4.Kārto kūku: vispirms liek cepumu kārtu (12 cepumi), tad biezpiena un putukrējuma masa, tad procesu atkārto vēl 3 reizes
5.Kūku dekorē ar svaigām ogām!