0.00

GARDAIS SVĒTKU RASOLS

Vienalga, kā dēvē šos salātus - par rasolu, rosolu vai Olivjē, viens ir skaidrs - mūsu galdā tiem ir īpaša vieta.

Salāti
Viegli
30 minūtes
10

Sastāvdaļas

Spilva griezti marinēti gurķi 1 burciņa
Spilva konservēti zirnīši 1 burciņa
Laba doktordesa 500 g
Ar mizu novārīti kartupeļi 6 gab.
Ar mizu novārīti burkāni 3 gab.
Cieti vārītas olas 4 gab.
Skābais krējums 20% 150 ml
Spilva Provansas majonēze 150 ml
Sāls šķipsniņa
Spilva sinepes 1 tējk.

Pagatavošana

1.Nomizo un sagriež mazos vienādos kubiņos kartupeļus, burkānus. Sagriež arī doktordesu un olas. Visu liek vienā lielā bļodā, pievieno notecinātus konservētus Spilva zirnīšus un marinētus gurķus
2.Mazākā bļodā sajauc mērci no krējuma, majonēzes, pēc garšas pievienojot ~ 1 ēdamkaroti sinepju, sāli un svaigi maltus melnos piparus
3.Mērci lej pāri lielās bļodas saturam un visu sajauc kārtīgi kopā. Pirms pasniedz galdā, ļauj garšām savilkties vismaz 30 minūtes!