KĀRTAINAIS SELGA KLASIKA CEPUMU DESERTS “BONAFEE PIE” GLĀZĪTĒ

Rudenīgām brīvdienām piestāv mājās gatavoti gardumi. Izmēģini šo vienkāršo banofee desertu ar Selgas cepumiem!

Tev vajadzēs:

Pagatavošana:

  1. Iebiezināto pienu silda nelielā katliņā kopā ar sviestu un brūno cukuru, līdz sāk burbuļot. Atdzesē.
  2. Cepumus sasmalcina un ber glāzītēs.
  3. Pārklāj ar banānu šķēlītēm. Pārlej ar atdzesētu vārītās karameles krēmu.
  4. Pārber ar vēl vienu cepumu kārtu, pārklāj ar banāniem, karameļu krēmu un putukrējuma cepurīti.
  5. Dekorē ar karameļu mērci un rīvētas šokolādes skaidiņām.