Ciparkūka pārsteidz ar savu veidolu un liek lieliem un maziem kārumniekiem nepacietīgi gaidīt savu gabaliņu. Kūkas pagatavošana ir pavisam vienkārša, tāpēc saldā garduma veidošanā droši vari talkā aicināt bērnus.
Deserts
Viegli
30 minūtes
8
Sastāvdaļas
Selga cepumi |
24 kvadrātiņi |
Spilva aveņu ievārījums |
150 g |
Salds krējums |
350 g |
Krēmsiers |
700 g |
Ogas un riekstus dekorēšanai |
|
Pagatavošana
1.Bļodā lej saldo krējumu un cukuru, mazliet saputo
2.Turpat pievieno arī krēmsieru, turpina putot, līdz masa kļuvusi krēmīga
3.Iegūto krēma masu pilda dekorēšanas maisiņā ar nelielu uzgali
4.Kārto kūku: vispirms liek cepumus cipara formā, tad krēmsieru un ievārījumu. Atkārto procesu, līdz izveidojušās vismaz 3 kārtas
5.Pēdējo kārtu noformē ar krēmu un dekorē ar ogām un sasmalcinātiem riekstiem pēc izvēles. Lai labi garšo!