0.00

CĒZARA SALĀTI AR NATURLI ŠNICELI

Ģimeniskās vakariņās izmēģini pagatavot īpašos Cēzara salātus ar izcili gardo Naturli šniceli!

Salāti
Viegli
30 minūtes
4

Sastāvdaļas

Romiešu salāti 2 galviņas
Naturli šniceles 4 gab. vai 1 iepakojums
Ķiršu tomātiņi
Maize grauzdiņiem
Vegāniskais parmezāns (pēc izvēles)
SPILVA “4 sezonu” vegāniskā majonēze 1 glāze
Kaperi 1 ēdk.
Ķiploka daiviņas vai Latplanta drupināti ķiploki 2 gab.
Dižonas sinepes 2 tējk.
Latplanta melnie pipari 1 tējk.
Ūdens ⅓ glāze
Rauga pārslas (pēc izvēles) 2 tējk.

Pagatavošana

1.Šniceles cep nelielā daudzumā eļļas uz vidējas uguns apmēram 10 min, līdz tās kļūst zeltaini brūnas
2.Cepeškrāsnī saliek kubiņos sagrieztus maizes gabaliņus un cep 180 grādos, līdz tie kļūst kraukšķīgi. Var apgrauzdēt arī uz pannas
3.Visas mērces sastāvdaļas liek blenderī un sablendē
4.Sagriež salātus un tomātiņus, liek bļodā un pa virsu lej mērci. Pievieno gabaliņos sagrieztas šniceles un grauzdiņus un visu samaisa kopā
5.Pēc vēlēšanās pārkaisa ar vegānisko parmezānu
6.Atliek tikai izgaršot un izbaudīt!