Ģimeniskās vakariņās izmēģini pagatavot īpašos Cēzara salātus ar izcili gardo Naturli šniceli!
Salāti
Viegli
30 minūtes
4
Sastāvdaļas
Romiešu salāti |
2 galviņas |
Naturli šniceles |
4 gab. vai 1 iepakojums |
Ķiršu tomātiņi |
|
Maize grauzdiņiem |
|
Vegāniskais parmezāns (pēc izvēles) |
|
SPILVA “4 sezonu” vegāniskā majonēze |
1 glāze |
Kaperi |
1 ēdk. |
Ķiploka daiviņas vai Latplanta drupināti ķiploki |
2 gab. |
Dižonas sinepes |
2 tējk. |
Latplanta melnie pipari |
1 tējk. |
Ūdens |
⅓ glāze |
Rauga pārslas (pēc izvēles) |
2 tējk. |
Pagatavošana
1.Šniceles cep nelielā daudzumā eļļas uz vidējas uguns apmēram 10 min, līdz tās kļūst zeltaini brūnas
2.Cepeškrāsnī saliek kubiņos sagrieztus maizes gabaliņus un cep 180 grādos, līdz tie kļūst kraukšķīgi. Var apgrauzdēt arī uz pannas
3.Visas mērces sastāvdaļas liek blenderī un sablendē
4.Sagriež salātus un tomātiņus, liek bļodā un pa virsu lej mērci. Pievieno gabaliņos sagrieztas šniceles un grauzdiņus un visu samaisa kopā
5.Pēc vēlēšanās pārkaisa ar vegānisko parmezānu
6.Atliek tikai izgaršot un izbaudīt!