Tev šķita, ka zini visus gardumus, ko var pagatavot no SELGA cepumiem? Šī cepumu rulete tevi noteikti pārsteigs!
Deserts
Viegli
50 min un uz nakti ledusskapī
10
Sastāvdaļas
SELGA Klasika cepumi |
30 gab. |
Krēmsiers |
250 g |
Iebiezināts piens ar cukuru |
100 g |
Kafija |
1/2 glāze |
Svaigas vai saldētas avenes un mellenes vai citas ogas |
1 glāze |
Sviests |
15 g |
Vaniļas cukurs |
2 tējk. |
LAIMA šokolāde Lukss |
60 g |
Salds krējums |
40 g |
SELGA TREAT cepumu bumbas piena šokolādē un Selga TREAT kakao vafeļu rullīši ar krēma pildījumu greznošanai |
|
Pagatavošana
1.Katru cepumu apmērcē siltā kafijā (tai pēc patikas var pievienot 1 ēdamkaroti brendija, ruma vai kāda liķiera)
2.Cepumus uzmanīgi pārgriež uz pusēm un cieši citu pie cita kārto uz izklātas pārtikas plēves taisnstūrī ar īsāko malu no pieciem cepumiem, attiecīgi garāko no sešiem, liekot cepumu pusītes paralēli īsākajai malai
3.Krēmsieru sakuļ ar iebiezināto pienu un vaniļas cukuru, vienmērīgi pārklāj cepumu plāksnei un pārber ogas
4.Sākot no vienas īsākās malas, ar plēves palīdzību cepumu klājumu ar pildījumu saveļ stingrā ruletē
5.Tajā pašā plēvē ruleti cieši ietin un uz nakti liek ledusskapī sastingt
6.Tad no plēves iztin un pārlej ar šokolādes glazūru, ko pagatavo, uzkarsētā krējumā izšķīdinot šokolādi un sviestu
7.Vēl nesastingušu šokolādes virskārtu grezno ar cepumu bumbām un vafeļu rullīšiem
8.Uz pāris stundām ruleti liek ledusskapī sastingt!