Palutini savus mīļos ar gardām pankūkām! Lai plānās pankūkas spētu pārsteigt pat lielākos gardēžus, panākumu atslēga būs vanilīna cukurs un kanēlis.
Pamatēdiens
Viegli
20 min un 15 min mīklas uzbriešanai
6
Sastāvdaļas
Piens |
350ml |
Olas |
2 gab. |
Milti |
8 ēd.k. |
Cukurs |
1 ēd.k. |
Augu eļļa |
1 tējk. |
Latplanta vanilīna cukurs |
1 tējk. |
Latplanta kanēļis |
šķipsniņa |
Sāls |
šķipsniņa |
Sviests vai eļļa cepšanai |
|
Pagatavošana
1.Sakuļ olas ar cukuru, vaniļas cukuru, kanēli un sāli. Pievieno pienu, 1 tējk. eļļas un kārtīgi samaisa
2.Pievieno miltus un maisa, līdz neveidojas kunkuļi
3.Atstāj mīklu 15 minūtes pastāvēt
4.Pannā, ar dažām pilēm eļļas, lej plānā kārtā mīklu, izlīdzinot to pa visu pannu. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas. Pasniedz ar kādu no Spilva ievārījumiem vai deserta mērcēm!