Sāļās maizītes ar kaukšķīgu garoziņu!
Sastāvdaļas
Kviešu milti |
450 g |
Auksts ūdens |
300 g |
Naturli BIO augu krēms |
25 g |
Raugs |
25 g |
Cukurs |
20 g |
Sāls |
10 g |
Pagatavošana
1.Saputo raugu un siltu ūdeni
2.Pievieno miltus, cukuru, sāli, Naturli augu krēmu
3.Mīcīt līdz mīkla kļūst elastīga
4.Ļaut uzrūgt vismaz 30 minūtes
5.Mīklu sadalīt 10 vienādās daļās. Izveidot bumbu
6.Ļauj uzrūgt vismaz 10 minūtes
7.Ar ieeļļotām rokām katras bumbas vidū izveidot caurumu
8.Beigeļus apvāra 1 minūti verdošā ūdenī
9.Cept 200 grādos 18 – 20 minūtes!