0.00

BEIGEĻI

Sāļās maizītes ar kaukšķīgu garoziņu!

Uzkodas
Vidēji
2 h
10

Sastāvdaļas

Kviešu milti 450 g
Auksts ūdens 300 g
Naturli BIO augu krēms 25 g
Raugs 25 g
Cukurs 20 g
Sāls 10 g

Pagatavošana

1.Saputo raugu un siltu ūdeni
2.Pievieno miltus, cukuru, sāli, Naturli augu krēmu
3.Mīcīt līdz mīkla kļūst elastīga
4.Ļaut uzrūgt vismaz 30 minūtes
5.Mīklu sadalīt 10 vienādās daļās. Izveidot bumbu
6.Ļauj uzrūgt vismaz 10 minūtes
7.Ar ieeļļotām rokām katras bumbas vidū izveidot caurumu
8.Beigeļus apvāra 1 minūti verdošā ūdenī
9.Cept 200 grādos 18 – 20 minūtes!