Šī baltās šokolādes un aveņu siera kūka būs Tava šī gada recepte Nr. 1! Recepte tapusi sadarbībā ar uztura speciālisti Aiju Liberi, kas par pamatu receptei izvēlējusies gardos Pauluns produktus.
Kūku raksturo lieliska uzturvērtība, kas bagātināta ar vērtīgām aminoskābēm no daudzveidīgā sēklu un riekstu maisījuma, kā arī piena produktiem!
Paredzēta 32cm pamatnei.
Deserts
Viegli
35 min un 5 h ledusskapī
16
Sastāvdaļas
Granola (pēc izvēles) |
350g |
Dateles 200g |
|
Kokosriekstu sviests |
100g |
Avenes |
250g |
Krēmsiers pēc izvēles |
1 kg |
Iebiezinātais piens ar cukuru |
1⁄2 bundžiņa |
Vaniļas ekstrakts |
2 tējk. |
Sāls |
šķipsniņa |
Baltā šokolāde |
100g |
Pagatavošana
1.Sablenderē paleo supergranolu ar datelēm un kokosriekstu sviestu, līdz izveidojusies vienmērīga, lipīga masa. Ieeļļotā kūku formā visu izlīdzina un kārtīgi piespiež pie kūkas formiņas
2.Kamēr gatavo krēmu, pamatnīti liek saldētavā sastingt
3.Krēmam saputo krēmsieru ar iebiezināto pienu, vaniļas ekstraktu un ūdens peldē kausētu balto šokolādi
4.Izņem formiņu no saldētavas un vienmērīgi izkārto avenes pa kūkas pamatni
5.Virsū klāj baltās šokolādes krēmu. Kūkai ļaut atdzist ledusskapī vismaz 5 stundas
6.Dekorē ar svaigām avenēm, piparmētrām un granolu!