0.00

ĀTRIE GRANOLAS CEPUMI

Izmēģini Pauluns granolas ar lazdu riekstiem un datelēm iedvesmotu recepti!

Deserts
Viegli
30 minūtes
10

Sastāvdaļas

Naturli augu tauku krēms 3 ēd.k.
Medus 2 ēd.k.
Ola 1 gab.
Milti 3-4 ēd.k.
Soda 1/2 tējk.
Pauluns granolu ar lazdu riekstiem un datelēm 2 glāzes

Pagatavošana

1.Traukā sajauc 3 ēdamkarotes Naturli augu tauku krēma un 2 ēdamkarotes medus
2.Iejauc vienu lielu olu
3.Iemaisa 4-5 ēdamkarotes iecienītākos miltus (var būt pilngraudu) un 1/2 tējkaroti sodu
4.Pievieno 2 glāzes Pauluns granolu ar lazdu riekstiem un datelēm
5.Ja mīkla sanākusi sausāka nekā cerēts, var pievienot vēl nedaudz medu un taukvielu
6.Ar ēdamkaroti kārto cepumus uz pannas un cep uzsildītā cepeškrāsni 180°C 15 minūtes vai līdz cepumi ir zeltaini brūni. Lai labi garšo!