Izmēģini Pauluns granolas ar lazdu riekstiem un datelēm iedvesmotu recepti!
Deserts
Viegli
30 minūtes
10
Sastāvdaļas
Naturli augu tauku krēms |
3 ēd.k. |
Medus |
2 ēd.k. |
Ola |
1 gab. |
Milti |
3-4 ēd.k. |
Soda |
1/2 tējk. |
Pauluns granolu ar lazdu riekstiem un datelēm |
2 glāzes |
Pagatavošana
1.Traukā sajauc 3 ēdamkarotes Naturli augu tauku krēma un 2 ēdamkarotes medus
3.Iemaisa 4-5 ēdamkarotes iecienītākos miltus (var būt pilngraudu) un 1/2 tējkaroti sodu
4.Pievieno 2 glāzes Pauluns granolu ar lazdu riekstiem un datelēm
5.Ja mīkla sanākusi sausāka nekā cerēts, var pievienot vēl nedaudz medu un taukvielu
6.Ar ēdamkaroti kārto cepumus uz pannas un cep uzsildītā cepeškrāsni 180°C 15 minūtes vai līdz cepumi ir zeltaini brūni. Lai labi garšo!