0.00

AŠĀS VAKARIŅU KESADILJAS

Katrīna Mame no bloga Krustnagliņa dalījusies ar vienu no ēdieniem, ko mājās gatavo teju katru nedēļu – kesadiljas! Viņa atzīst, ka pildījumi katru reizi nedaudz variē, bet pēdējā laikā iecienīts šis — ar melnajām pupiņām un fetas sieru. Pamēģini, šis tiešām ir super-ātri un izcili
garšīgi!

Uzkodas
Viegli
30 minūtes
3

Sastāvdaļas

Tortillas 3 gab.
Noskalotas melnās pupiņas 1 bundža
Fetas siers 150 g
Svaigs koriandrs (vai lociņi) maza buntīte
Latplanta drupināti ķiploki 1 tējk.
Latplanta asā paprika 1/2 tējk.
Sula no 1 laima
Rīvēts labi kūstošs siers
Nelieli avokado 2 gab.
Daži tomāti

Pagatavošana

1.Virtuves kombainā vai blenderī liec pupiņas, fetu, koriandru, 1/2 laima sulu un Latplanta garšvielas. Sablendē pavisam nedaudz, lai paliek arī tekstūra
2.Pannā sakarsē nedaudz eļļas un liek tortillu. Pusi tortillas apsmērē ar pupiņu — fetas pildījumu, pārkaisa ar rīvēto sieru un tortillu pārloka pāri
3.Cep, līdz zeltaini apbrūnējis no abām pusēm
4.Kesadiljas pārgriež uz pusēm un pasniedz ar saspaidītu avokado, atlikušo laima sulu, tomātiņiem un svaigām koriandra lapiņām
5.Ja vēlies, beigās pārkaisi Latplanta melnos piparus!