Pavisam vienkārša recepte, kas karstmaizes padarīs par nākamā līmeņa uzkodu!
Uzkodas
Viegli
25 minūtes
10
Sastāvdaļas
Gaišā ciabata |
1 gab. |
Olīveļļa |
1 ēd.k. |
Spilva tomātu mērces karstmaizēm |
1/3 burciņa |
Čederas siers |
200 g |
Mocarella siera |
200 g |
Karsti kūpināta gaļa |
150 g |
Sīpols |
1 gab. |
Skābais krējums |
2 ēd.k. |
Ola |
1 gab. |
Sāls |
šķipsniņa |
Latplanta drupināti pipari |
1/2 tējk. |
Svaigas dilles vai Latplanta kaltētas dilles |
1 buntīte |
Pagatavošana
1.Ciabatu sagriež šķēlītēs, pirmo šķēli neatdalot no otras – tā, lai atlocot, izveidotos apaļa maizīte
2.Apaļās maizītes apsmērē ar olīveļļu
3.Bļodā liek sarīvēto Čederas sieru un gabaliņos sagriezto mocarellu, pievieno gaļu, sakapātu sīpolu, krējumu, olu, sāli un piparus – visu samaisa un kārto uz maizītēm
4.Cep 200C grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10-12 minūtes
5.Karstmaizes dekorē ar ķirštomātu daiviņām un dillēm!