0.00

APAĻĀS KARSTMAIZES

Pavisam vienkārša recepte, kas karstmaizes padarīs par nākamā līmeņa uzkodu!

Uzkodas
Viegli
25 minūtes
10

Sastāvdaļas

Gaišā ciabata 1 gab.
Olīveļļa 1 ēd.k.
Spilva tomātu mērces karstmaizēm 1/3 burciņa
Čederas siers 200 g
Mocarella siera 200 g
Karsti kūpināta gaļa 150 g
Sīpols 1 gab.
Skābais krējums 2 ēd.k.
Ola 1 gab.
Sāls šķipsniņa
Latplanta drupināti pipari 1/2 tējk.
Svaigas dilles vai Latplanta kaltētas dilles 1 buntīte

Pagatavošana

1.Ciabatu sagriež šķēlītēs, pirmo šķēli neatdalot no otras – tā, lai atlocot, izveidotos apaļa maizīte
2.Apaļās maizītes apsmērē ar olīveļļu
3.Bļodā liek sarīvēto Čederas sieru un gabaliņos sagriezto mocarellu, pievieno gaļu, sakapātu sīpolu, krējumu, olu, sāli un piparus – visu samaisa un kārto uz maizītēm
4.Cep 200C grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10-12 minūtes
5.Karstmaizes dekorē ar ķirštomātu daiviņām un dillēm!