0.00

ĀBOLU UN BRŪKLEŅU KRAMBLS

Rudenim piestāv tikko no cepeškrāsns izņemts silts krambls. Ābolu un brūkleņu rudenīgo garšas savienojumu lieliski papildinās vaniļas saldējums.

Receptes autore: Laila Smeile

Deserts
Viegli
1 h
4

Sastāvdaļas

Pildījumam:
Āboli 200 g
Spilva brūkleņu ievārījums 100 g
Latplanta kanēlis 1 ēd.k.
Drumstalām:
Brūnais cukurs 85 g
Sviests 85 g
Milti 85 g
Latplanta cepamais pulveris 1 tējk.

Pagatavošana

1.Uzkarsē cepškrāsni lidz 180°C Iesmērē cepamtrauku ar sviestu
2.Ābolus sagriež gabaliņos vai daiviņās un ieber cepamtraukā. Uzber kanēli un pa virsu āboliem liek brūkleņu ievārījumu
3.Samaisa drumstalu sastāvdaļas un uzklāj virsū āboliem un ievārijumam. Cep krāsnī 40 minūtes
4.Pasniedz siltu kopā ar saldējumu!