APAĻĀS KARSTMAIZES
Pavisam vienkārša recepte, kas karstmaizes padarīs par nākamā līmeņa uzkodu!
Tev vajadzēs:
- 1 gaišo ciabatu
- 1 ēd.k. olīveļļas
- 1/3 burciņas “Spilva” tomātu mērces karstmaizēm
- 200g Čederas siera
- 200g Mocarella siera
- 150g karsti kūpinātas gaļas
- 1 sīpolu
- 2 ēd.k. skābā krējuma
- 1 olu
- Sāls un pipari pēc garšas
- 100g ķirštomātiņu
- Buntīti diļļu
Pagatavošana:
- Ciabatu sagriež šķēlītēs, pirmo šķēli neatdalot no otras – tā, lai atlocot, izveidotos apaļa maizīte.
- Apaļās maizītes apsmērē ar olīveļļu.
- Bļodā liek sarīvēto Čederas sieru un gabaliņos sagriezto mocarellu, pievieno gaļu, sakapātu sīpolu, krējumu, olu, sāli un piparus – visu samaisa un kārto uz maizītēm.
- Cep 200C grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10-12 minūtes.
- Karstmaizes dekorē ar ķirštomātu daiviņām un dillēm.