KĀRTAINAIS SELGA KLASIKA CEPUMU DESERTS “BONAFEE PIE” GLĀZĪTĒ
Rudenīgām brīvdienām piestāv mājās gatavoti gardumi. Izmēģini šo vienkāršo banofee desertu ar Selgas cepumiem!
Tev vajadzēs:
- 1 iepakojums “Selga Klasika” cepumu
- 1 banāns
- 300 ml iebiezinātā piena
- 20 g sviesta
- 1 ēdamk. brūnā cukura
- 200 ml saldā krējuma
- 2 ēdamk. cukura
- Šokolādes skaidiņas
Pagatavošana:
- Iebiezināto pienu silda nelielā katliņā kopā ar sviestu un brūno cukuru, līdz sāk burbuļot. Atdzesē.
- Cepumus sasmalcina un ber glāzītēs.
- Pārklāj ar banānu šķēlītēm. Pārlej ar atdzesētu vārītās karameles krēmu.
- Pārber ar vēl vienu cepumu kārtu, pārklāj ar banāniem, karameļu krēmu un putukrējuma cepurīti.
- Dekorē ar karameļu mērci un rīvētas šokolādes skaidiņām.