CIPARKŪKA
Palutini mājiniekus ar pārsteidzoši gardo ciparkūku! Vai Tu jau zini, kuru skaitli izvēlēsies savai ciparkūkai?
Tev vajadzēs:
- 350g saldā krējuma
- 175g cukura
- 700g krēmsiera
- 24 cepumus “Selga”
- 150g Spilva aveņu ievārījuma
- Ogas un riekstus dekorēšanai
Pagatavošana:
- Bļodā lej saldo krējumu un cukuru, mazliet saputo.
- Turpat pievieno arī krēmsieru, turpina putot, līdz masa kļuvusi krēmīga.
- Iegūto krēma masu pilda dekorēšanas maisiņā ar nelielu uzgali.
- Kārto kūku: vispirms liek cepumus cipara formā, tad krēmsieru un ievārījumu. Atkārto procesu, līdz izveidojušās vismaz 3 kārtas.
- Pēdējo kārtu noformē ar krēmu un dekorē ar ogām un sasmalcinātiem riekstiem pēc izvēles. Lai labi garšo!